Advies

BeNobel Training, Coaching, Advies & Begeleiding

BeNobel heeft een uniek trainingsprogramma “Ik en dyslexie”. Dit is ontwikkeld vanuit de visie van Sjan Verhoeven. Een succesvol handvat bieden in je “strijd” met dyslexie is het doel van deze coaching. Dit programma is er voor kinderen vanaf 10 jaar.

Wanneer je je dyslexie serieus neemt en weet hoe jouw dyslectische hersenen werken, kun je je dyslexie gaan accepteren. Accepteer je je dyslexie, dan ga je in je werk en je leven beter functioneren. Door mijn eigen dyslexie en het inzicht verkrijgen over dyslexie kan ik beter met de negatieve en positieve aspecten hiervan omgaan. Dit geef ik graag door aan anderen.

Mensen met meer plezier en vanuit kwaliteiten laten werken en leven inspireert mij. Dit kan je volgens mij alleen bereiken wanneer je naar het totaalbeeld kijkt.

Wordt bewust van je kwaliteiten als dyslecticus tijdens de coaching van Benobel.

Inschrijfen

Intake
De eerste keer zal er een analyse worden uitgevoerd. Niet alleen de ernst van de lees- en spellingproblemen worden ingeschat, maar ook een analyse over de onderliggende problematiek. Ouders en de behandelaar krijgen een beeld van de ernst van de dyslexie en de
verwachtingen over de behandeling wordt uitgesproken. We gaan samen onderzoeken wat het voor je betekent om dyslectisch te zijn.

Sessies
Een aantal jaren geleden is er een uniek trainingsplan ontwikkeld voor iedereen. Dit is ontwikkeld door dyslexieprofessionals onder het mom van “het nieuwe werken”. Door het werken met gerichte opdrachten en aanvullende theorie krijg je meer inzicht in jouw manier van werken en leer je je kwaliteiten beter in te zetten. Je leert dus wat JIJ kan veranderen in jouw functioneren, zodat je met meer zelfvertrouwen, rust en plezier je school/werk kunt doen en je leven kunt leven.

Als je dyslectisch bent, hoeft dit absoluut niet een valkuil te zijn. Dit is een feit! Maak gebruik van je kwaliteiten om je dyslexie je niet te laten stoppen in wat je bereiken wilt.

Aanmelden