BeNobel is een trainingsbureau waar het draait om wat je wel kan met je dyslexie!  BeNobel is er voor iedereen in de leeftijd van 10-101 jaar.

BeNobel geeft advies, begeleidt, motiveert, geeft inzicht. Kortom: laat je hoofd rustiger worden en je zelfvertrouwen groeien.

Na de coaching kun je op eigen unieke wijze je loopbaan invullen, want dyslexie hoeft geen belemmering te zijn. Het leren omgaan met de dyslexie is wat je hiervoor nodig hebt.

BeNobel begeleidt je in het benutten van al je kwaliteiten. Het uitbreiden van die je al had, maar ook het ontdekken van kwaliteiten waarvan je het bestaan nog niet  wist. Dit gebeurt persoonlijk en met de voeten op de grond. Realiseren wat er is en aanpakken!

Naast advies, coaching en training aan kinderen en volwassenen met dyslexie geeft BeNobel ook advies, coaching en training aan ouders, verzorgers, leerkrachten, artsen- en overheidsorganen.

Zijn zoals je bent!

BeNobel is het trainingscentrum van Kelly van Gaal (1979) gevestigd te Oss. Kelly heeft 30 jaar ervaring met (haar eigen) dyslexie. Zij heeft leren omgaan met dyslexie en heeft het overwonnen. In 2008 besloot zij zich te verdiepen in het trainen en coachen van mensen met dyslexie.

Kelly is opgeleid door Sjan Verhoeven en kan zich mede door haar verder ontwikkelen om je nog beter te kunnen helpen.

Als mens en coach ben ik enthousiast, energiek en positief ingesteld. De praktijk bied een plek waar je jezelf kunt zijn. Door je aan te voelen en te observeren kan ik je terug geven waar je meer uit jezelf kunt halen. Realiseren wat er is, confronteren, resetten, aanpakken en je kwaliteiten inzetten.

BeNobel weet als geen ander wat het is om dyslectisch te zijn. Zij heeft daarvoor een begeleidingsprogramma samengesteld in samenwerking met dynamika, zodat iedereen zich ten aller tijde kan blijven ontwikkelen. BeNobel pakt dyslexie aan door te coachen en trainen, zij geeft je handvaten waarmee je je problemen aan kunt pakken.